Shkrihen 9 gjykata dhe prokurori/ Gjykata e Pogradecit transferon rreth 600 dosje në Korçë

Screenshot 1

Gjykata e Pogradecit transferon dosjet në Korçë. Në qarkun e Korçës nuk do të ketë shkurtime në administratën gjyqësore dhe për rrjedhojë i gjithë personeli do të funksionojë në gjykatën e re të shkallës së parë me qendër në Korçë.

Numri i dosjeve që po transferohen janë rreth 600. Arkivi me 40 mijë dosje të vjetra do të mbetet në Pogradec deri në një urdhër te dytë.

30% e dosjeve kanë kaluar në proces planifikimi. Në vendimin nr. 134 i datës 28.03.2023 parashikohet funksionimi i gjykatave me juridiksion të përgjithshëm që do të jenë në bazë qarku.

Gjyqtarët që janë pjesë e Pogradecit do t’i bashkohen Korçës duke mbajtur të gjitha dosjet që ata kanë në gjykim.

Shkrihen 9 gjykata dhe prokurori/ Gjykata e Pogradecit transferon rreth 600 dosje në Korçë

Ju mund të regjistroheni në buletinin tonë të lajmeve plotësisht falas

Mos e humbisni mundësinë për t'u informuar për lajmet më të fundit dhe eksluzive, filloni tani abonimin tuaj falas me e-mail.

Welcome

Instalo aplikacionin tonë
×
Na ndiqni

Na ndiq në Facebook